lemberger
14.9.2008, 17:29
Сайт в процесі доробляння але основа вже є.Буду вдячний за всі зауваження і побажання.
http://ciny.com.ua
Шановний, взагалі не зрозумів самої суті ресурсу і його реалізації. Ставити подібні проекти інформаційного характеру на ОСК, по крайній мірі неблагодарна справа, що несе за-собою втрати часу, сил і т.д. Можна припустити, що Ви вибрали платформу ОСК через модуль "compare". Не найкращий варіант. І як наповнюється база ? Вручну , користувачами? Як відслідковуються щосекундні зміни цін у магазинах ? Багато запитаннь виникає. Опищіть на сам перед саму місію сайту.
lemberger
15.9.2008, 0:34
Це звичайна порівнярка цін на товари але трохи іншого(не буду робити удар на комп’ютерні комплектуючі це у них ціни змінюються найчастіше)і ширшого асортименту(одяг, взуття, книжки).В даний час база наповнюється фактично вручну(я підправляю під себе прайси магазинів а описи і фото товарів мушу внести руками, а як інакше?) але вебмайстер має доробити робот який буде сканувати ціни в інтернет магазинах.
А яку платформу краще було вибрати?
Ще хочу уточнити що я замовник а не вебмайстер але для мене дуже важливі зауваження і поради.Я їх донесу до вебмайстра і , маю надію, доробимо сайт до потрібного рівня.
lemberger
9.6.2009, 17:14
Price-List
18.6.2009, 6:18
А який софт використовуєте для порівняння товарів та цін?