Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Пенсійний фонд
Украинский бизнес форум > Бухгалтерія, діловодство, оподаткування та облік > Праця та заробітна плата
Drudiller
Доброго дня. При реєстрації ПП, як і всі, ходив до Пенсійного фонду, де мені дали папірчик на якому написано: Повідомлення про взяття на облік фізичної особи підприємця. (...) повідомляємо: розмір страхових внесків 33.2% від суми чистого доходу на рахунок...

Що це все означає? Спочатку не читав навіть. Пройшов рік, я ніяких звітів не носив. Чи Будуть в мене якісь штрафи та ін?
Яи повинен я платити 33 відсотки від свого чистого доходу і як він фіксується?
kai
Цитата:
(Drudiller @ 10.3.2008, 0:00) *

Доброго дня. При реєстрації ПП, як і всі, ходив до Пенсійного фонду, де мені дали папірчик на якому написано: Повідомлення про взяття на облік фізичної особи підприємця. (...) повідомляємо: розмір страхових внесків 33.2% від суми чистого доходу на рахунок...

Що це все означає? Спочатку не читав навіть. Пройшов рік, я ніяких звітів не носив. Чи Будуть в мене якісь штрафи та ін?
Яи повинен я платити 33 відсотки від свого чистого доходу і як він фіксується?

Впринципі як ПП ти можеш не платити ці 33 відсотки, є закон який дозволяє цього не робити. Штрафів небуде, але пенсія за такою схемою нараховується мінімальна і 33% беруться із суми фактично сплаченого єдиного податку.

Проте цього року ПП зобовязали навідатися до ПФ з довідкою про суму фактично сплаченого ЄП за минулий рік і заповнити форму. Час відвели до 1 квітня, кажуть що за невиконання будуть штрафувати.
Непевен щодо Києва і області але у нас таке от. (Чернівці та обл.)
cool.gif
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.