Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Ліцензія на електромонтажні роботи
Украинский бизнес форум > Ліцензування, патентування та інші дозволи > Ліцензування
Vladimir25
Підскажіть будь ласка. Де і як я можу отримати ліцензію на електромонтажні роботи? (я приватний підприємець)
Riko
Ліцензії видаються у податковій.
Sea
Цитата:
(Riko @ 5.2.2008, 17:04) *

Интересно,а какие могут возникнуть проблемы при оформлении такой лицензии?Надо какие то особенные документы?
proekt
Цитата:
Шановні гості та учасники клубу, звертаю Вашу увагу на те, що тут не юридична консультація, а форум. Не сприймайте усі відповіді як єдино правельні та не використовуйте отриману інформацію без перевірки у роботі. Не кожна людина може дати компетентну відповідь.

smile.gif Це правда

Цитата:

А це - помилка...

Ліцензії на будівельно-монтажні роботи, в т.ч. електромонтажні видаються інспекцією ДАБІ чи ДАБК
http://dabi.gov.ua/licension.shtm

Зверніться туди, там дадуть брошурку з переліком вимог та "шпаргалками".
А згрубша:
1. потрібно мати необхідну кількість спеціалістів, що відповідають кваліфікаційним вимогам
2. матеріально-технічну базу (техніку, прилади і т.п.)
3. необхідну кількість літератури та документів.
4. пройти декілька експертиз (залежить від виду ліцензії).

Проблема може виникнути в невідповідності тим чи іншим умовам...
Тоді в видачі ліцензії відмовлять.

П.С. Зрештою нова мітла мете по-новому... З змінами в уряді є і зміни в ліцензуванні будівельних робіт. Сам точно не знаю що далі буде... Якщо і надалі посилюватиметься контроль лише за тими хто працює з ліцензією (їх простіше прижучити), а шабашники рубатимуть капусту - плюну на той бізнес...
Sea
Цитата:
(proekt @ 6.2.2008, 1:09) *

smile.gif Це правда
А це - помилка...

Ліцензії на будівельно-монтажні роботи, в т.ч. електромонтажні видаються інспекцією ДАБІ чи ДАБК
http://dabi.gov.ua/licension.shtm

Зверніться туди, там дадуть брошурку з переліком вимог та "шпаргалками".
А згрубша:
1. потрібно мати необхідну кількість спеціалістів, що відповідають кваліфікаційним вимогам
2. матеріально-технічну базу (техніку, прилади і т.п.)
3. необхідну кількість літератури та документів.
4. пройти декілька експертиз (залежить від виду ліцензії).

Проблема може виникнути в невідповідності тим чи іншим умовам...
Тоді в видачі ліцензії відмовлять.

П.С. Зрештою нова мітла мете по-новому... З змінами в уряді є і зміни в ліцензуванні будівельних робіт. Сам точно не знаю що далі буде... Якщо і надалі посилюватиметься контроль лише за тими хто працює з ліцензією (їх простіше прижучити), а шабашники рубатимуть капусту - плюну на той бізнес...

Спасибо за ответ и за ссылку!
В подтексте слышиться какое то разочарование?Спрашиваю, потому что, хочу заняться проведением именно лицензионных электромонтажных работ.Само собой возникает много накладных вопросов,кстати, а как финансово обходиться такая лицензия?
Riko
Цитата:
Шановні гості та учасники клубу, звертаю Вашу увагу на те, що тут не юридична консультація, а форум. Не сприймайте усі відповіді як єдино правельні та не використовуйте отриману інформацію без перевірки у роботі. Не кожна людина може дати компетентну відповідь
Цитата:
Це правда

Хм, помилився значить. Ну впринципі Ви виправили, форум на то і називається форумом, так як несе за собою функції колективного вирішення питаннь. Кожний спеціаліст у своїй області. Дякую за виправлення.
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.