Mister_Ok
6.9.2007, 12:49
Останнім часом на Українському рику відмічається тенденція значного зростання споживчого кредитування. В містах це розвинулось до того, що великі(національні) магазини надають «безвідсоткові кредити» за ціною товару відсотка на 3-6 більше від ціни реалізації. Тобто фактично при собівартості товару в 860 грн + торгова націнка 140 грн = 1000 грн. Вони пропонують це й товар за 1050 грн на термін 24 місяці під 0% -річних, першого внеску, передоплати. Як це можливо? При моїх розрахунках цей % повинен бути значно більший.
Можливо хтось знається на цьому питанні і міг би його висвітлити на форумі.
Заздалегідь дякую.
Можу. Заходите Ви у "Фокстрот", наприклад . Сидить ряд банківських представників які пропонують оформити Вам кридит. Або ще простіше, магазин працює монопольно з одним банком. "Навар" магазину на телевізорі, допустимо... 30%. + те що ви говорили про 6% = 36%. Банк за постійне кредитування від однієї компанії (а компанія за Вас відсотки виплачує), дає знижку на процент кредитування, припустимо 10 %, а не 18%. Банк в "наварі" остається в любому випадку.Для магазину получається 10% втраті на товарі, тобто 36%-10%=26% мають вони на товарі . програвши всього 4%. А чьому програвши впринципі?! Адже без кредиту цей товар придбають 10 чоловік, а з кредитом 50. Виграш колосальний. Я думаю питання знято.
Mister_Ok
6.9.2007, 20:38
Все це чудово в теорії. А на практиці, як?
Я гадаю, що багатьом початківцям було б цікаво знати, які в реальності існують кредитні програми для ПП. Які технології співпраці. На, що і в якому банку вони могли розраховувати.
Хоча ця інформація не є секретною, але в той самий час приходячи в банк недостатньою мірою підготовленим можеш отримати кредит за більш вищою % ставкою.
Можливо в когось є свої рекомендації, а ще краще, реальний досвід в співпраці з фінансовими закладами. Напишіть.
Дякую
Так це і є практика

Цифри тільки приблизні, і можуть коливатись. Тут з ними не вгадаєш. Крупному клієнту - менші відсотки в банку, мілкому - більші.
Если у Вас есть магазин (не интернет-магазин), просто подходите в крупную филию банка и (обязательно) к директору или заму. Не откажут 100% если у Вас конечно не киоск
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
нажмите сюда.