Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Перелік документів, необхідних при реєстрації підприємця
Украинский бизнес форум > Підприємницька діяльність > Все про діяльність фізичної особи підприємця
Riko
Перелік документів

Для державної реєстрації

1) Реєстраційна картка *.
2) 2 фотокартки (3 х 4). - вже не потрібні (!)
3) Копія довідки про ідентифікаційний номер.
4) Квитанція про внесення плати за державну реєстрацію.
5) Нотаріально засвідчене доручення – якщо документи подає представник засновника..
6) Пред'являється паспорт та оригінал довідки про ідентифікаційний номер.

Для взяття на облік у ДПІ

1) Заява за ф 5-ОПП *.
2) Копія паспорта (П.І.Б., ким виданий, місце проживання).
4) Декларація про доходи.
5) Папка - швидкозшивач.

Для взяття на облік у фондах соціального страхування

1) Заяви встановлених форм *.
2) Копії довідки про ідентифікаційний номер.
3) Для дозволу на виготовлення печаток і штампів
4) Ескізи печаток та штампів.
5) Копія довідки про ідентифікаційний номер.
6) Квитанція про оплату.

Відомості, необхідні для заповнення заяв

1) Домашній та службовий телефон.
2) Паспортні дані.
3) Ідентифікаційний номер.

Платежі

Плата за державну реєстрацію СПД – 34 грн
Плата за дозвіл на виготовлення печатки – 54,40 грн., (прискорена - 108.80грн.)

Термін реєстрації

Комплексна реєстрація(всі процедури ) - 10 робочих днів, в т.ч. виготовлення свідоцтва про державну реєстрацію – 5 днів (звичайна реєстрація), 1 день (прискорена реєстрація).

* зазначені форми друкуються у Реєстраційній палаті (за наявності всіх інших документів)
Oriyana
Цитата:
(Riko @ 26.1.2007, 20:04) *

Перелік документів

Для державної реєстрації

1) Реєстраційна картка *.
2) 2 фотокартки (3 х 4).
4) Квитанція про внесення плати за державну реєстрацію.
5) Нотаріально засвідчене доручення – якщо документи подає представник засновника..
6) Пред'являється паспорт та оригінал довідки про ідентифікаційний номер.

Для взяття на облік у ДПІ

1) Заява за ф 5-ОПП *.
2) Копія паспорта (П.І.Б., ким виданий, місце проживання).
4) Декларація про доходи.
5) Папка - швидкозшивач.

Для взяття на облік у фондах соціального страхування

1) Заяви встановлених форм *.
2) Копії довідки про ідентифікаційний номер.
3) Для дозволу на виготовлення печаток і штампів
4) Ескізи печаток та штампів.
5) Копія довідки про ідентифікаційний номер.
6) Квитанція про оплату.

Відомості, необхідні для заповнення заяв

1) Домашній та службовий телефон.
2) Паспортні дані.
3) Ідентифікаційний номер.

Платежі

Плата за державну реєстрацію СПД – 25,50 грн (термінова реєстрація 76.50 грн.)
Плата за дозвіл на виготовлення печатки – 54,40 грн., (прискорена - 108.80грн.)

Термін реєстрації

Комплексна реєстрація(всі процедури ) - 10 робочих днів, в т.ч. виготовлення свідоцтва про державну реєстрацію – 5 днів (звичайна реєстрація), 1 день (прискорена реєстрація).

* зазначені форми друкуються у Реєстраційній палаті (за наявності всіх інших документів)

Привіт! У мене були деякі відхилення.
1. Фотокартки з мене не вимагали
2. Плата за реєстрацію - не 25 грн, а 34 (2 неоподаткованих мінімуми).
DRON
У мене запитання:
Чи можу я зареєструватися як СПД ФО по місцю фактичного проживання а не по місцю реєстрації якщо я є громадянином України?
nds
Цитата:
(DRON @ 30.10.2007, 20:29) *

У мене запитання:
Чи можу я зареєструватися як СПД ФО по місцю фактичного проживання а не по місцю реєстрації якщо я є громадянином України?

Так це можливо (можна проживати в Києві, а здійснювати підпритємницьку діляьність наприклад в Харькові).
Squid
У мене питання таке в який термін я повинен встати на облік в податкову інспекцію після отримання Свідоцтва про державну реєстрацію ФОП ?
Riko
Фізична особа-підприємець у 5-ти денний строк.
Юридична особа у 20-ти денний.
Squid
А які наслідки тягне не вставання на облік в налогову у передбачений термін?
Riko
Штраф получиш ))
Squid
Про штраф зрозуміло, а який розмір штрафу ?
Elena
Цитата:
(Squid @ 8.12.2007, 2:57) *

Про штраф зрозуміло, а який розмір штрафу ?

Неисполнение законных требований должностных лиц органов ГНС, перечисленный в п. 5-8ч 1 ст 11 Закона о налоговой службе № 509. --- Штраф в резмере от 5 до 10 ннмдг

Осуществление хоз. деятельности без гос. регистрации как СПД или без получения лицензии на осуществление определенного вида хозяйственной деятельности, подлежащего лицензированию в соответствии с законом, или без получения разрешения, другого документа разрешительного характера, если его получение предусмотренно законом ---- Штраф в резмере от 20 до 40 ннмдг с конфискацией изготовленной продукции, орудий производства и сырья или без таковой. ( СТ. 164 КоАП)
Mister_Ok
З цього року для єдинщіків, є обов'язкова реєстрація в фонді соц.страхуванні (раніше реєстрація була потрібна для тих, хто мав найману робочу силу). Для тих хто платить фіксований податок, реєстрація не потрібна.
В разі невиконання нового наказу застосовують штрафні санкції.
Nemoy
Цитата:
(Mister_Ok @ 6.1.2008, 16:48) *

З цього року для єдинщіків, є обов'язкова реєстрація в фонді соц.страхуванні (раніше реєстрація була потрібна для тих, хто мав найману робочу силу). Для тих хто платить фіксований податок, реєстрація не потрібна.
В разі невиконання нового наказу застосовують штрафні санкції.

Источник информации можно ?
Mister_Ok
Цитата:
(Nemoy @ 6.1.2008, 17:25) *

Источник информации можно ?

Маю рідню (дружина бата), яка працює в цьому фонді....
За реєстрацію з Вас гроші не беруть, лише затрачений час на цю процедуру... десь приблизно хвилин 10-20 на саме заповнення анкет... потім, що квартально нульові звіти.
Nemoy
Цитата:
(Mister_Ok @ 6.1.2008, 23:30) *

Маю рідню (дружина бата), яка працює в цьому фонді....
За реєстрацію з Вас гроші не беруть, лише затрачений час на цю процедуру... десь приблизно хвилин 10-20 на саме заповнення анкет... потім, що квартально нульові звіти.

Может это инициатива местных властей ? Попробую уточнить среди своих законников.
VolandV
Подав документі на облік у податкову інспекцію (ФОП). Документ 4-ППО надійшлють поштою. Яка процедура і які документи потрібні для придбання свідоцтва з платника єдиного подадтку? Як оформлюється книга доходів та витрат і як реєструється?
VolandV
Щиро дякую за своєчасну віпдповідь. Ці процедури вже пройшов.
Елена Жаденова
Сегодня оформляла документы у государственного регистратора... Фотографии с меня не требовали.. сказали в понедельник все будет зарегистрированно. Потребовались только ксерокопии паспорта, инд. кода, заполненная форма №10 и квитанции об оплате. Никаких фотографий... объясните пожалуйста
Elena
Цитата:
(Елена Жаденова @ 7.8.2008, 17:43) *

Сегодня оформляла документы у государственного регистратора... Фотографии с меня не требовали.. сказали в понедельник все будет зарегистрированно. Потребовались только ксерокопии паспорта, инд. кода, заполненная форма №10 и квитанции об оплате. Никаких фотографий... объясните пожалуйста

Фотографии госрегистратор не требует.... smile.gif Более того они не нужны вообще для регистрации СПДФЛ.
Гос регистратор вам выдаст свидетельство о гос регистрации, не забудьте снять с него копии и копии регистрац. карточек - где то около 5 шт. попростите заверить формы. А затем отправляйтесь налоговую инспекцию. Заполняйте ф. 1ОПП, и вы СПДФЛ!
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.