Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: А можна і мені збірку Oscommerce Ua-business-club Edition 3.12 ?
Украинский бизнес форум > Електронна комерція > Збірка інтернет магазину OSCommerce UA-BusinessClub Edition 3
Gordon
Шановна адміністрація клубу. Ви обіцяли безкоштовно дати збірку магазину OSCommerce OSCommerce UA-Business-Club Edition 3.12 всім користувачам у кого >3 корисних повідомленнь. Можна отримати обіцяне smile.gif ?

--------------
Хотів у першу тему (про збірку) написати, але вона закрита (
Riko
Можна. Скинув у лічку посилання на завантаження.

Ту тему закрив щоб не флудили. Всі хто зацікавлений у інтернет магазині OSC Ushops Edition пишіть у цю тему.
Сорос
Кинь ще мені. Поюзаєм. )
Riko
Скинув у лічку...юзай smile.gif
Ромулан
І мені, і мені smile.gif
Riko
І тобі можна smile.gif Скинув посилання на завантаження у лічку.
Gloom
Незнаю что это такое но ки и мне хочу разобратся.
April
Інтернет магазин http://uashops.com.ua/forum/index.php?showtopic=22
Riko
Gloom, зкинув посилання на завантаження у лічку.

---
Тільки цікаво, а навіщо ти просиш те якщо не знаєш, що це таке ?

Як при комунізмі. "За чим черга? А хер його знає, але я тут вже три години стою." smile.gif
Сорос
"Всем давайть поламается кровать" народна мудрість smile.gif
Riko
Мені не шкода. Обіцяв - обіцянку тримаю..
Marcipan
То і мені скиньте! побачим що до чього там. Що вам дати? імейл?
Hungrylion
А у меня с русификацией проблема, нехватает файлов в наборе при инсталяции. Поделитесь кто ни будь wink.gif

Riko
Магазины раздаешь, а когда свой покажешь? wink.gif
Riko
komix, скинув посилання на завантаження в особисту скриньку. Без імейла.

Hungrylion, скоро я думаю, книжкову базу проблема знайти... Але глянь на це - diskey.info . Моє творіння. На збірці OSC uashops Edition стоїть. І проблем з русифікацією немає.Правда грощі приносить не мені...

П.С.
Яких файлів не вистачає?
Hungrylion
Супер магазинчик вышел. wink.gif

Мне не хватает вот этих файлов:
Нажмите для просмотра прикрепленного файла
Riko
У тебе ОСК голий. Обичний так би мовити. Тут же тема про збірку на базі ОСК - OSCommerce UaShops Edition. Так що відкривай тему у інщій гілці, поговоримо...
Marcipan
Я у php не петляю, але магазин поставим, на "денвері". Працює. Розкручую цю ідею далі.
Hungrylion
У тебе ОСК голий. Обичний так би мовити. Тут же тема про збірку на базі ОСК - OSCommerce UaShops Edition. Так що відкривай тему у інщій гілці, поговоримо...

Женя попоже, сейчас забот хватает. Хотя насчет интернет магазина родилась идея. Пока обдумываю, потом напишу. wink.gif
Димко
Заї мої ! А поставити і доробити хтось поможе новенькій???

П.С.
Я теж хочу магазин, скиньте ссилку. дякую
Gordon
Заї мої ! А поставити і доробити хтось поможе новенькій???

Гілкою помилились ? Вам у комерційні запити ! http://uashops.com.ua/forum/index.php?showforum=34

Ніхто не буде сидіти днями і робити Вам магазин задурно. mad.gif

Riko
Гілкою помилились ? Вам у комерційні запити ! http://uashops.com.ua/forum/index.php?showforum=34Ніхто не буде сидіти днями і робити Вам магазин задурно.

Поставити я і так поможу. А дизайн робити не буду. Дуже муторно. Дійсно, якщо маєте грощі, забивайте у комерційні запити, може хтось відгукнеться.
Я теж хочу магазин, скиньте ссилку. дякую

Скинув посилання у "лічку"
Димко
Дякую. Сама поставила ! А дизайн хотілось би свій. Я подумаю на рахунок платних послуг. Ще раз дякую за магазин
Liza
А що потрібно для встановлення магазину ??? Сервер чи обичного комп'ютера вистачить?
Riko
Поперше потрібні хоча б мінімальні знання по темі web технологій, по друге, для поточного, локального налагодження, "обичного" комп'ютера вистачає з ліхвою.
Hungrylion
Ніхто не буде сидіти днями і робити Вам магазин задурно.

А я бы покавырял, если идея хорошая tongue.gif
Riko
Хм. Над своїм магазином поковиряйся. Хороший дизайн зробити не так просто, особливо комусь...
Sergoff
А мне еще не дозволено влиться в Ваши ряды и получить OSC UAShops Edition? unsure.gif
П.С. очень нравится портал, буду здесь постоянным посетителем biggrin.gif
Riko
Ну тоді Welcome ! як то кажуть smile.gif . Скрипт тобі теж можна. Посилання скину у лічку.

п.с.
Тестовий магазин поставив: http://store.uashops.com.ua/
скоро буде робочий...
Sergoff
Спасибо, будем мучать)))
Кстати, по поводу магазина. Я так понимаю, что в стоимость диска будет входить около 7 грн. за услуги Укрпочты? Я предлагаю, к примеру, себя, как партнера в г. Чернигове, т.е. если это просто записанные болванки, то в случае поступления заказа к Вам из Чернигова, я могу на месте записать CD и доставить в тот же день товар заказчику, т.е. клиенту не нужно ждать, а Вам связываться с почтой, за это получаю заранее обговоренное вознаграждение. Так же можно поступать со многими городами( при наличии желающихsmile.gif. Таким образом можно организовать взаимовыгодную "сеть".
П.С. Насколько реальна эта идея? rolleyes.gif
Riko
Ідея реальна. відкривай нову тему в розділі http://uashops.com.ua/forum/index.php?showforum=8 , будемо обговорювати більш широко.
Sergoff
Дякую smile.gif Буду вивчати.
П.С. Може мені теж перейти на українську мову? За суржик часом не банять?)))
Riko
Переходь звичайно, суржик тут нідочього. Бажання є, всі тебе зрозуміють. smile.gif
Сорос
Я бачу теги "Hide" з'явились, а не проще поставити посилання на дистрибутив, і включити його в отакий "кубик": "[ Скрытый текст для < 3 постов ]"
kokorova
і я це хочу!

дуже хочу!

хочу хочу хочу
Riko
Можна, заберай.
alkomail
Добридень, Шановні.

Я шукаю скріпт для інтернет магазину, і знайшов цей форум.
Будьласка вишліть мені OSCommerce UShops Edition.

Дякую заздалегідь.
Riko
Лафа скінчилась. Безкоштовно отримає збірку тільки користувач який набере 50 корисних повідомленн. 3-и себе не виправдали, багато хто просто флудив форум не потрібними відповідями у теми. Так як збірка "для сврїх", то "своїми" відтепер вважаються користувачі з кількістю повідомленнь >= 50.
Nemoy
Цитата:
(Riko @ 5.11.2007, 12:51) *

Лафа скінчилась. Безкоштовно отримає збірку тільки користувач який набере 50 корисних повідомленн. 3-и себе не виправдали, багато хто просто флудив форум не потрібними відповідями у теми. Так як збірка "для сврїх", то "своїми" відтепер вважаються користувачі з кількістю повідомленнь >= 50.

А не приведет ли это к тому, что флудить станут больше ? Вот мне бы это понадобилось для реального дела (можно глянуть, чем я занимаюсь на сайте lider-one.com), так что мне теперь изображать разговорчивого парня, что бы получить магазин ? У меня уже есть русская сборка, но хочется посмотреть, может в украинской методы оплаты и доставки ближе к украинской реальности ?
Riko
Цитата:
и доставки ближе к украинской реальности

Ближче.
Цитата:
А не приведет ли это к тому, что флудить станут больше ?

Флудити перестануть однозначно.

Магазин коштує 10$, для відкриття бізнесу це смішна сума. Тим паче , що вона вже оновленна і включені дорогущі компоненти, наприклад два дизайни комерційних (для нашої збірки ні). Але це дасть змогу ставити збірку дійсно тим кому вона необхідна. Якщо ж роздавати її просто так, то через рік УАнет буде засипаний корявими інет магазинами під одну дутку. Збірка втратить свою цінність.
Nemoy
Цитата:
(Riko @ 5.11.2007, 16:28) *

Ближче.
Флудити перестануть однозначно.

Магазин коштує 10$, для відкриття бізнесу це смішна сума. Тим паче , що вона вже оновленна і включені дорогущі компоненти, наприклад два дизайни комерційних (для нашої збірки ні). Але це дасть змогу ставити збірку дійсно тим кому вона необхідна. Якщо ж роздавати її просто так, то через рік УАнет буде засипаний корявими інет магазинами під одну дутку. Збірка втратить свою цінність.

Тогда вопрос - какие способы доставки и оплаты там есть ?
Riko
Ті що і у збірці ВАМ Едішен, все ж описано у цій темі - http://ua-businessclub.org/index.php?showtopic=22 .
-----------
Модули оплаты:

Кредитная карточка
Оплата наличными при получении
E-Gold
Бесплатная загрузка
Money Gram
Чек
RUpay.com
Оплата по квитанции
WebMoney
Western Union
Яндекс-Деньги
RoboXchange Cash Register

Модули доставки:

Курьерская доставка
Бесплатная доставка
На единицу
Процентная доставка
Украинская почта
Тарифы для зоны
Nemoy
Цитата:
(Riko @ 5.11.2007, 19:09) *

Модули оплаты:

Кредитная карточка

Вот по этому пункту есть вопрос - как это реализуется на практике ? По бухгалтерии, например ? Можно ответить приватом.
Riko
Не знаю як по бухгалтерії, так як ніколи не використовував.
Nemoy
Цитата:
(Riko @ 6.11.2007, 10:31) *

Не знаю як по бухгалтерії, так як ніколи не використовував.

А кто-нибудь вообще из присутствующих получал в магазине деньги с карточек заграничных ? С локальными все понятно, я с Приватом и Авалем все схемы расчетов прорабатывал. Но вот если клиент из-за границы, тут появляется масса вопросов, в основном у бухгалтерии. Хотя сам процесс получения денег достаточно прост. Вопрос - как это все учитывать ?
Сорос
Тільки по україні prapor.gif
Nemoy
Цитата:
(Сорос @ 6.11.2007, 17:12) *

Тільки по україні prapor.gif

Этот модуль приема платежей именно это реализует ? Или не через него ?
Сорос
Він як зборшик реквізитів кредитної карти працює. Далі з цими даними можеш робити, що заманеться, у міру розумного звичайно smile.gif.
--
П.С.
Не флудь тему. Для питаннь створюй теми окремі.
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.