Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Підготовка дітей до школи, зпгпльнорозвиваючі заняття
Украинский бизнес форум > Підприємницька діяльність > Все про діяльність фізичної особи підприємця
Ulia
Я готую дітей до школи (навчаю читати , писати, загальнорозвиваючі заняття). Але бажаючих багато, виникає необхідність формувати групи, складати розклад, потрібне приміщення. Вважаю за необхідне офіційно все оформити , щоб не виникло неприємностей з податковою та СЕС, ін ін. Допоможіть мені будь -ласка як це все зробити вірно.
Якщо оформляти ФОП - який КВЕД , не знайшла, . Якщо це надання освітніх послуг - дуже багато вимог, ліціензія, Це не реально. , Якщо консультаційні послуги, то які ?
Хто має досвід в такому бізнесі або знає як це робиться відгукніться будь-ласка.
Я думала може оформляти як сімейно-консультативний клуб. Що робити тоді?
Завчасно вдячна!
Riko
На рахунок ліцензій, потрібно це обдумати Вам. Ви не присвоюєте кваліфікацію і не даєте дипломи - це "+". Можливо треба "налягати" на консультативну діяльність.
Andy
Поділюсь, як я організував подібну школу, щоб уникнути всієї бюрократичної волокіти, ми оформили це як громадську організацію.
Раз в рік здаємо звіт в статистику і все.
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.