Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Питання про помилку процесу Backing Up
Украинский бизнес форум > Електронна комерція > Збірка інтернет-магазину UkrStore 1.0.* (Beta)
oleh1964
Добрий день, Євгене.

З чим можна погратися в конфігурації бекапу? Тобто, з якими параметрами? Бо я вже їх міняв і так і сяк - все-одно система видає одну й ту ж помилку:

aaz> tail joomlapack.log
ERROR |100218 09:11:39|JoomlaPack has timed out. Please read the documentation.
aaz>
aaz> pwd
/usr/local/www/apache22/data/administrator/backups
aaz>
aaz> ls -l
total 631750
-rw-r--r-- 1 www www 83 Feb 18 09:11 joomlapack.log
-rwxr-xr-x 1 www www 646551437 Feb 18 09:11 site-aaz.test1.ua-20100218-085820.jpa
aaz>

І головне, підозрюю, що сам файл бекапу сформовано правильно. Але система все одно видає таймаут.

--
Regards,
/oleh
Riko
Це помилка магазину ? Чи Bash-a ?
oleh1964
Цитата:
(Riko @ 18.2.2010, 18:53) *

Це помилка магазину ? Чи Bash-a ?
Магазину, звичайно. Я ж просто Unix-командою tail вивів на консоль вміст лог-файлу joomlapack.log.
Riko
Пак нормальний. Ще є ЛезіБекап Плагін.
oleh1964
Цитата:
(Riko @ 18.2.2010, 19:49) *

Пак нормальний. Ще є ЛезіБекап Плагін.
То може скинете мені на пошту свої конфігураційні настройки для бекапа, котрі завідомо є робочими? Чи ті, що стоять по замовчуванню, у Вас функціонують нормально?
Riko
Так само.
oleh1964
Цитата:
(oleh1964 @ 18.2.2010, 16:59) *

З чим можна погратися в конфігурації бекапу? Тобто, з якими параметрами? Бо я вже їх міняв і так і сяк - все-одно система видає одну й ту ж помилку:

[color=#660000]aaz> tail joomlapack.log
ERROR |100218 09:11:39|JoomlaPack has timed out. Please read the documentation.

[dd]

І головне, підозрюю, що сам файл бекапу сформовано правильно. Але система все одно видає таймаут.
Розібрався на 100%. Не ставте в конфігурації бекапу output directory в межах дерева сайту вашого магазину [ROOTDIR]. Бо виходить безкінечний цикл процесу backing up. Замість цього в конфігурації backup'у пропишіть output directory де-небудь за межами [ROOTDIR]. От хоча б навіть і в /tmp (потім вручну приберете звідти backup-файл кудись в інше, більш відповідне, місце).
Але хто тепер мені скаже як робити restore для JPA-архівів? Щось в мене unjpa.php не хоче працювати. Запускається мовчки і мовчки, зовсім безрезультатно, завершує свою роботу.
З zip-архівами restore, "понятноє дєло" /(С)/, працює без проблем (якщо ручками потім робити стандартний unzip. Бо unzip.php також щось "нє альо" /(С)/).
oleh1964
Цитата:
(oleh1964 @ 11.3.2010, 18:37) *

... хто тепер мені скаже як робити restore для JPA-архівів? Щось в мене unjpa.php не хоче працювати. Запускається мовчки і мовчки, зовсім безрезультатно, завершує свою роботу.
З zip-архівами restore, "понятноє дєло" /(С)/, працює без проблем (якщо ручками потім робити стандартний unzip. Бо unzip.php також щось "нє альо" /(С)/).
То хтось підкаже мені як робити restore з наявного .jpa-бекап-файлу? smile.gif
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.