Хочеться сказати декілька слів про вітчизняний туризм, а точніше про підприємницькі структури, які надають туристичні послуги.
В українських Карпатах створено чудовий гірський курорт та туристичний комплекс “Буковель”. Мальовнича природа, достатній рівень умов проживання (дерев’яні будівлі з електричними нагрівачами). Приїздили ми туди з родиною 2-3 рази на рік впродовж декількох років, не звертали особливої уваги на недоліки обслуговування.
Тут слід пояснити. Коли ще не було побудовано їдальню, налагодити харчування намагалися місцеві жителі, які готували їжу в домашніх умовах. Проте, вранці чекати на них доводилося довго, тому я виборов право самостійно готувати собі сніданок. Вечеряти доводилося у найближчому кафе – за 10 км від місця проживання.
Втім, це були тимчасові труднощі. Згодом, одне з підприємств орендувало приміщення тур комплексу, відбудувало їдальню і все було начебто гаразд. Але одного разу, взимку, температура повітря знизилася до 10 градусів і замерзла вода в трубопроводі. Водопостачання припинилося на 2 доби. Уявіть собі: катаєшся на лижах, такий собі радісний, спітнілий, заходиш до номера в передчутті душу та відпочинку, а тут...Нічого, обтиралися в снігу.
Окрім того, в дерев’яних будиночках були отвори, завширшки з палець. Персонал прибігав і затикав їх утеплювачем. Однак, з відпочиваючих ніхто з цього приводу не ображався. Гадали, що комплекс новий, у кожного бувають помилки та прорахунки і, що все буде гаразд. Ніхто не вимагав компенсації за неякісно надані послуги, хоча ціни на ці послуги були на рівні європейських.
Наступного року ми знову приїжджали, не дивлячись на те, що за рівнем розвитку туристичного бізнесу нам далеко навіть до Польщі, і раділи за те, що покращуються умови, побудовано нову дорогу, раділи за те, що розвивається інфраструктура Прикарпаття.
В 2005 році ми вирішили покататися на лижах і придбали тур в “Буковель”. Відпочинок було заплановано на кінець січня. В цей період там менше курортників. Придбали номер “люкс” двокімнатний за 6076 гривень на 5 днів. Гроші великі: можна відпочити в Словаччині протягом тижня, проживаючи в 4-х зірковому готелі, з урахуванням перельоту
Проте, все ж таки захотіли витратити гроші в нашій країні. Не дарма пропагують “Підтримай національного виробника” і всі розуміють, що чим багатша країна, тим більше грошей у кожного.
Оплатили тур через відділення банку. Нам у відповідь надіслали по факсу підтвердження бронювання, а знизу дрібним шрифтом попередження, що перенести термін відпочинку ми можемо лише за 30 днів до його початку, інакше фірма може оштрафувати нас на суму, що не перевищує вартість путівки.
Заїзд розпочинався з 23 січня 2006 року, а закінчувався 27 січня 2006 року. Оплачений він був 28 грудня 2005 року. Тобто з самого початку ми не могли перенести дату заїзду. Чому ми дізналися про це лише після оплати?
Взагалі то ми не збиралися змінювати дату заїзду. Але почалися сильні морози, до -30 градусів, які а прогнозами мали протриматися до кінця січня. За таких умов кататися на лижах неможливо. Єдиний вихід – грітися в номері, а відтак, втрачається сенс відпочинку.
17 січня я почав телефонувати до ТОВ “Парктур” – підприємство, яке продало нам путівки, з проханням перенести дату заїзду на 30 січня. Спочатку мені відповіли, що таких морозів бути не може. Тоді я надіслав прогноз погоди, після цього мені пояснили, що в Карпатах мороз не відчувається. Звісно, якщо сховатися в готелі і нікуди не ходити, то може і не відчувається, але ж ми збиралися кататися на лижах.
На всі мої прохання відповідь була одна: “Ми нічим допомогти не можемо”. Я, навіть не просив повернути гроші! Відтак, ми мали їхати та ризикувати власним здоров’ям, як же потрібно було вдіяти?
Звісно, що ми нікуди не поїхали − здоров’я дорожче за гроші, які привласнили собі бізнесмени. Вони не розбагатіють від них, але відчуття сорому, якщо воно у них є, хай іноді дошкуляє їм.
Я ж поїду піднімати економіку іншої країни. І всім своїм друзям та знайомим пораджу не ризикувати з туристичним комплексом “Буковель”, який так активно рекламують.
Не все в житті вирішують гроші. Є чесні та добрі стосунки між продавцем та покупцем. Тому хочеться спитати у керівництва комплексу, невже бажання наживи змушує вас ризикувати здоров’ям інших людей?”
Прошу опублікувати мій лист як попередження для любителів відпочинку в Карпатах.
Заявитель: Зражевский Альберт Васильевич
_http://reputation.com.ua/